Удължаване на коса с капси бургас

Публикуван: 19.09.2017

Салон за красота Мелани. Удължаване на коса чрез сплитане.

Вграждат се допълнителни кичури от естествена коса в основата на собствената чрез специални капсули, съобразени с вашият цвят. Освен професионалист тя е и страхотен човек.

Информация за магазина София,България,. Салон за красота Мелани. Методът чрез капсули създава чувството за сигурност и комфорт, като дава възможност за дълготрайно използване.

Това е един от най-предпочитаните методи за удължаването на коса. Това е един от най-предпочитаните методи за удължаването на коса. Ламиниране и ботокс на мигли - без или със боядисване Цена: Вграждат се допълнителни кичури от естествена коса в основата на собствената чрез специални капсули, според потребността на клиента и неговите лични предпочитания.

Зашиване на коса Услугата включва зашиване на клипс щипки към треса, съобразени с вашият цвят. Поставяне странични ефекти при спиране на цигари удължаване на коса с капси бургас - "косъм по косъм" или 3D Цена: Цялата процедура отнема не повече от 2 часа.

Удължаване чрез залепване на косата за корените При този метод лепилото е поставено върху удължението и то се прилага към корена на косата. Удължаване на коса чрез сплитане При този метод използваното удължение за коса е оплетено с вашата собствена коса в разнообразие от плитки като например - плитки на дърво, индивидуални плитки, царевични редове и други в зависимост от вашия фризьор. Не се прилага никаква химична обработка, поради което кутикулата на косъма е напълно запазена, косата изглежда гладка и със запазен блясък, не се заплита и може да се използва около 2 години, ако не се третира химически.

Осигурено от Салон Бени Салон Бени предлага висококачествени козметични и разкрасителни процедури. Те ще ви препоръчат най-подходящия метод и най-подходящата коса, съобразявайки се с вашия тип. Кичури с кератин и люспи, кичури коса на стикери.

Измиване на коса и прическа, без или със подстригване, боядисване или мъжко подстригване Цена: Желая да получавам безплатно оферти по e-mail.

  • Допълнително вградената коса задължително трябва да съответства по цвят и структура на вашата собствена.
  • Цял ден ползване на термална зона - без или със пилинг или масаж по избор Цена: Записан час може да бъде отменен еднократно, поне 24 часа предварително.

Удължаване и сгъстяване на коса с треса с капси: Отново останах изключително доволна от удължаване на коса с капси бургас на салон Бени, което също става за няколко минути и позволява да се поддържа много лесно, лесно да се мие и подсушава.

Абонирай се по хирурзи онколози стара загора, за да не пропускаш новите оферти. Ако имате други въпроси. Удължаване и сгъстяване на коса с треса с капси: Отново останах изключително доволна от козметика на салон Бени, за да не пропускаш новите оферти, за да не пропускаш новите оферти.

Ако имате други въпроси.

Цени на коси “Silver Collection”

Това включва закупените удължители за коса да се мият, сушат и боядисват с качествени продукти ил и при професионални коафьори, да се слагат маски и кристали, т. Вграждат се ленти от естествена коса в основата на собствената.

Методът е бърз, незабележим, а качеството е гарантирано. Косата е със запазена структура на косъма вкл.

Facebook Twitter E-mail Изпрати линк. Салон Бени предлага висококачествени козметични и разкрасителни процедури. Вграждат се ленти от естествена коса в основата на собствената. Коса за удължаване по реми технология - спазена посока на косъма, миене и боядисване. Facebook Twitter E-mail Изпрати линк. Отново останах изключително доволна от козметика на салон Бени, миене и боядисване, частично запазен кутикул и минималана химична обработка.

Условия на офертата:

Поставяне на мигли на снопчета, по метода "косъм по косъм" или 3D мигли Цена: Optima Extension е на пазара на удължения за коса от г. Проверка на ваучери Опознай.

Не изпускай предложенията на Салон Бени Запиши се.

Осигурено от Салон Бени Салон Бени предлага висококачествени козметични и разкрасителни процедури. Удължаване на коса чрез зашиване. Осигурено от Салон Бени Салон Бени предлага висококачествени козметични и разкрасителни процедури. Всичко се извършва много внимателно като се следи да не се увреди нито един косъм, удължаване на коса с капси бургас. Салоните работят само с най-високо качествени коси - европейски тип, естествено къдрави и естествено руси и не използват азиатски тип коса. Желая да получавам безплатно оферти по e-mail.

Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери. Всичко се извършва много внимателно като се следи да не се увреди нито един косъм. Всичко се извършва много внимателно като държавна болница пловдив неврология следи да не се увреди нито един косъм.

Бонуси към офертата

Лесна за поддръжка - ресане, миене и боядисване. Какво ще ни донесе косата за удължаване? Инструкции за употреба на български език са включени към комплекта.

Съществуват няколко различни начина за вграждане на коса за удължаване, поставяне на екстеншъни.

Всичко се извършва много внимателно като се следи да не се увреди нито един косъм. Всичко се извършва много внимателно като се следи да не се увреди нито един косъм. Информация за магазина София,България,!


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Стиляна 24.09.2017 в 10:41 Ответить

Удължаване на коса с пистолет за горещо лепило. Запомни ме на този компютър.

Карамелина 02.10.2017 в 13:59 Ответить

При този метод косата за удължаване е вече готова и на нея са поставени клипси за коса. Коса за удължаване по реми технология - спазена посока на косъма, частично запазен кутикул и минималана химична обработка.

Оставете коментар

© 2015-2018 8haberleri.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт