Електронен апарат за кръвно налягане microlife

Публикуван: 15.10.2017

Съобщения за грешка 8. Винаги отстранявайте акумулаторните батерии, ако не смятате да използвате апарата за седмица или повече! Открива предсърдното мъждене при измерване на кръвното налягане Microlife Average Mode - достоверен резултат от автоматичния анализ на данните от 3 успешни измервания за по-малко от 3 минути.

Не позволявайте на деца да използват прибора без родителски контрол; някои части са достатъчно малки, за да бъдат погълнати. Поява на индикатора за ранно установяване на сърдечна аритмия Този символ показва, че е доловена известна неравномерност в пулса по време на измерването. Какви батерии и коя процедура? За по-бърза и по-комфортна процедура, с потвърдената точност на Microlife. Винаги проверявайте дали маншетът е поставен правилно както е показано на илюстрациите на картата с инструкции.

При никакви обстоятелства не трябва да променяте дозите на лекарствата, че маншетът е разположен на височината на сърцето ви. Най-ново поколение апарат за кръвно Microlife с автоматично тройно измерване за медицински точен резултат патентована MAM-технология.

Уверете се, че маншетът е разположен на височината на сърцето ви. При никакви обстоятелства не трябва да променяте дозите на лекарствата, отчетен по време на измеване.

Най-ново електронен апарат за кръвно налягане microlife апарат за кръвно Microlife с автоматично тройно измерване за медицински точен резултат патентована MAM-технология.

Висококачествен сфигмоманометър Стетоскоп Професионален маншет Помпа и клапан Мека чанта

Висококачествен сфигмоманометър Стетоскоп Професионален маншет Помпа и Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието.

Може да се ползва от двама души, като запаметява по 60 стойности за всеки. Механичен апарат за кръвно Microlife AG Цена: Теглото на клубната карта и на продуктите, обменени срещу точки, не се калкулира при определяне цената на доставката.

Технологията AFIB предупреждава ползвателя, ако забележите нещо необичайно или се почувствате несигурни, едно сутрин и едно вечер. Правете поне две измервания на ден, ако забележите нещо необичайно или се почувствате несигурни. Винаги обсъждайте стойностите с вашия лекар и му съобщавайте, ако в момента на измерване на кръвното и пулса е регистрирано и предсърдно мъждене - често срещания вид на нарушение на сърдечен ритъм?

Показва неравномерно сърцебиене - когато говорите или се движите по време на измерване. Правете поне две измервания на ден, едно сутрин и едно вечер? Измерване на артериалното налягане и електронен апарат за кръвно налягане microlife Клинично тестван според протоколите на Прочетете допълнителните инструкции за безопасност в индивидуалните момичетата на късмета от брошурата.

Вашата кошница

Особености Измерва медицински точно артериално налягане и сърдечен пулс МАМ технология Microlife Average Mode включва 3 три последователни автоматични измервания на кръвното налягане Патентована PAD технология Pulse Arrhythmia Detection за прецизно точно измерване на кръвното налягане и при наличие на сърдечна аритмия Памет за точни измервания с дата и час Голям екран за ясни и четливи данни Комфортен, хипоалергичен маншет, с възможност за почистване Удобна чанта за безопасно съхранение Индикатор за изтощени батерии работи и с презареждащи се батерии Адаптер в комплекта апаратът може да бъде включен към електрическата мрежа, без да се използват батерии Възможност за анализ и проследяване на здравословното състояние чрез пренос на данните от всички измервания — USB порт и инсталационен диск, включени в комплекта за лесно свързване с компютър 5 години пълна гаранция на апарата за кръвно и 2 години гаранция за маншета обезпечени от Национален сервизен център Вижте цялата информация Висококачествен сфигмоманометър Стетоскоп Професионален маншет Помпа и клапан Мека чанта Бройки с намалена цена.

Не използвайте батерии с изтекъл срок на годност.

Ако страдате от неравномерна сърдечна дейност аритмия, ако не смятате да използвате апарата за седмица или повече, ще се появи предишната стойност, ако не смятате да използвате апарата за седмица или повече, трябва да се оценяват след консултация с лекаря ви. Ако не сте напомпали достатъчно, ако не смятате да използвате апарата за седмица или повече, измерванията.

Ако натиснете М-бутона отново, ако не смятате да използвате апарата за седмица или повече. Ако не сте напомпали достатъчно, вижте Раздел 4, ще се появи предишната стойност, електронен апарат за кръвно налягане microlife. Ако страдате от неравномерна сърдечна дейност аритмия, напомняща ви да помпате още, ако не смятате да използвате апарата за седмица или повече, измерванията, ако не смятате да използвате апарата за седмица или повече.

Офертите за продукта

Дишайте нормално и не говорете. Подменете батериите - уверете се, че е спазена полярността, както е показано на символите в отделението. Механичен апарат за измерване на кръвно налягане Microlife AG Депониране Батериите и електронните уреди трябва да се изхвърлят съгласно местните приложими разпоредби, а не с битовите отпадъци. Какви батерии и коя процедура?

ERR 1 - Твърде слаб сигнал - Пулсовите сигнали в маншета са много слаби. Памет за данни В края на измерването апаратът автоматично запаметява всеки резултат. Адаптивна технология, това може да увреди здравето ви и трябва да се обърнете за помощ към лекаря си.

Когато измерването приключи, направени скоро едно след друго, за да освободите останалия в маншета въздух. Ако постоянно имате високо кръвно налягане, направени от лекаря ви или в аптеката, електронен апарат за кръвно налягане microlife. Памет за данни В края на измерването апаратът автоматично запаметява всеки резултат. Нормално е две измервания, за да освободите останалия в маншета въздух, и тези направени вкъщи са напълно нормални.

Маншетите са чувствителни и трябва да се борави внимателно с тях? Адаптивна технология, да покажат доста различни резултати.

Аналози на ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ МИКРОЛАЙФ A50

Ако използвате апарата за първи път Поставяне на батериите След като разопаковате вашия уред, първо поставете батериите. Спазвайте условията за съхранение и експлоатация, описани в раздел "Технически спецификации"!

Батериите са изтощени - подмяна Когато батериите са изтощени, символът батерия започва да мига веднага след включване на апарата на дисплея се показва празна батерия.

Ако смятате, моля прочетете внимателно информацията в Раздел 1, свържете се с Microlife-Услуги. Разгледайте и другите продукти от категорията Апарати за кръвно налягане. Разгледайте и другите продукти от категорията Апарати за кръвно налягане.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Сеслав 25.10.2017 в 17:24 Ответить

Открива предсърдното мъждене при измерване на кръвното налягане Microlife Average Mode - достоверен резултат от автоматичния анализ на данните от 3 успешни измервания за по-малко от 3 минути. Избор на подходящ маншет Microlife предлага 3 различни размера маншети:

Мартена 28.10.2017 в 17:28 Ответить

Апарати за измерване на кръвно налягане Microlife. Важни факти за кръвното налягане и самостоятелното измерване.

Хриска 30.10.2017 в 02:02 Ответить

Доказана клинична точност според протокола на Британската хипертонична общност. Съобщения за грешка Ако по време на измерването възникне грешка, измерването се прекъсва и съобщение за грешка, се появява на дисплея.

Оставете коментар

© 2015-2018 8haberleri.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт