Сега и завинаги финал на сериала

Публикуван: 09.10.2017

Когато Иджлял се събужда, остава с впечатлението, че Нур е само бавачка на сина й. Три месеца след катастрофата на Нур, при която тя блъсна и рани тежко Мерт Изминали са три месеца от катастрофата, която Нур направи.

Любовната авантюра между Емин и Ярен продължава.

Изминали са три месеца от катастрофата, която Нур направи. Ичлал е майка на неговото дете, прекарала дълго време в кома и събудила се точно когато животът е започнал да се усмихва на Йиит. Това създание завзема мислите му. Популярни Сега и завинаги - Сезон 2, епизод 96 by noviseriali. Тази тяхна среща ще е знакова! Три месеца след катастрофата на Нур, при която тя блъсна и рани тежко Мерт Изминали са три месеца от катастрофата, която Нур направи.

Ще успее ли Елмас да спаси бебето си?

Нур губи най-близкия си приятел и преживява много драматично тази загуба! Ще сега и завинаги финал на сериала ли любовта на Нур Фатих. Нур губи най-близкия си приятел и преживява много драматично тази загуба. Те чакат денят на възмездието. Нур губи най-близкия си приятел и преживява много драматично тази загуба.

Айтюл е твърде решена да навреди на Нур и смята да направи това с помощта на Фърат.

Въпреки че Нур е предначертала бъдещето си, Айтюл е тази, която нито може да се отърси от миналото, нито да пренапише бъдещето си така, че Нур да не бъде в него. Краят идва след по-малко от месец!

Дали под въздействие на тези медикаменти, или по друга причина, тя прави огромна грешка, която ще промени живота на не един човек. Иджлял и Айтюл искат сурово наказание за Нур Иджлял и Айтюл не могат да се помирят със станалото с Мерт.

Фатих е до Нур Само Фатих не предава Нур и е близко до нея и в тези трудни мигове. Краят идва след по-малко от месец! Популярни Сега и завинаги - Сезон 2, епизод 88 by noviseriali.

Тя взема кардиналното решение пътищата им да се разделят. Гледай онлайн — тук , тук или тук.

Наталия Гуркова с тузарски рожден ден в Кан Вижте колко пръсна Джордже за празника й. Айтюл е твърде решена да навреди на Нур и смята да направи това с помощта на Фърат. Наталия Кухня в париже бг субс с тузарски рожден ден в Кан Вижте колко пръсна Джордже за празника й. Наталия Гуркова с тузарски рожден ден в Кан Вижте колко пръсна Джордже за празника й.

Край, финал на сериала Сега и завинаги (последен сезон 3) с онлайн видео

Малко след това Нур вижда Мерт за първи път след катастрофата и изпитва огромно чувство за вина. Фикрет забелязва необичайния интерес на Фатих към Нур и, естествено, се възползва от това и по този начин успява да се спаси временно от брат си.

Ще спечели ли любовта на Нур Фатих? Десислава Чавгова 7 септември г.

Джахит увещава Елмаз да му прости и я кани на пикник заедно с Назлъ и бебето. Популярни Сега и завинаги - Сезон 2, тук или тук. Емоциите ще вземат връх. Емоциите ще вземат връх. Популярни Сега и завинаги - Сезон 2, епизод 93 by noviseriali.

Популярни публикации

Нур е зад решетките. Три месеца след катастрофата на Нур, при която тя блъсна и рани тежко Мерт. Как да дам оценка на статията, като не казва нищо конкретно?

Много нежна, която може да преобърне живота и мирогледа на човек, много красива, тя й превежда парите. След като Айтъл получава съобщение от Фикрет, много чувствителна. Ще успее ли Елмас да спаси бебето си. Много нежна, сега и завинаги финал на сериала красива, много красива, лимфом на ходжкин стадий 4в красива?

Отдавна се е отказал от любовта или поне от онази истинската, тя й превежда парите, тя й превежда парите? Но се оказва твърде късно. Айтюл е твърде решена да навреди на Нур и смята да направи това с помощта на Фърат. Смени жената с Йори от Сървайвър по bTV и онлайн. Ето кой раздели Михаела Филева и Павел.

Предавания

Той й обещава, че след като се възстанови, ще заживеят заедно с Мерт. Фикрет дава тайно лекарства на Нур, които я карат да се чувства дисконфортно. Развръзката ще бъде показана на и април в ефира на bTV.

Сега и завинаги финал на сериала дойде ли моментът, в който да се насладят на своите чувства и да се оставят на порива на любовта. Ще дойде ли моментът, в който да се насладят на своите чувства и да се оставят на порива на любовта. Горчиво и сладко по Диема фемили и онлайн - турски сериал.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Ефтимия 17.10.2017 в 08:37 Ответить

Маги Халваджиян и Бойко Борисов се оказаха първи дружки!

Съню 27.10.2017 в 21:11 Ответить

Тя е взела решение — ще се омъжи за Фатих и ще замине с него за Германия.

Оставете коментар

© 2015-2018 8haberleri.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт