Нови турски сериали по бтв 2017

Публикуван: 30.09.2017

Публиката на чуждите сериали, ще намери къде да си ги гледа. БТВ ще загуби от спирането на турските филми, защото за съжаление не се предлага нищо хубаво. Сладуранко, бТВ я имаше много преди в Турция да започнат да снимат сериали и ще я има много след като спрат да ги снимат при някоя политическа рокада.

Поне да сменят часа на излъчването на турсите сериали. Турските сериали на високо ниво,хайде Герче не разказвай вицове. Не разбирам защо много хора са правят на патриоти,плюейки по турските сериали. Анонимен 26 април г. Виж глобално какво се случва Публиката нс чуждите сериали, ще намери къде да си ги гледа. На кривия футбол, системата му пречи Без Бутонки.

Към момента са завършени 80 епизода, нови турски сериали по бтв 2017, работи се по постпродукцията им и по снимките на следващите епизоди! Ние имаме един от най-добрите дублажи? Към момента са завършени 80 епизода, работи се по постпродукцията им и по снимките на следващите епизоди.

Ние имаме един от най-добрите дублажи. От турските съм склонен само Глистопад да гледам,но 1 от е нищо.

Медийни партньори

Бтв ще стане по-европейска телевизия!!! Освен "Глистопад" съм гледал и "Сакъс" с него станаха 2 филма. Качествените неща нямат нужда от реклама. Щели да сложат от всичко, че да се харесва на всички. Но телевизията, ще загуби,невъзможно е да караш някого насила да гледа, нещо което не харесва.

Това,да гледаш добре нправен сериал с интересен сюжет,прекрасна актьорска игра нови турски сериали по бтв 2017 нищо общо с мирогледа и любовта към Родината.

Това,да гледаш добре нправен сериал с интересен сюжет,прекрасна актьорска игра няма нищо общо с мирогледа и любовта към Родината. Под прикритие дори си има руски римейк.

Ти при появата на турското ли започна да се интересуваш от български телевизии. Господари на ефира Vessy Boneva - Supermodel vessyboneva.

Популярни публикации

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Трудно мога да приема омраза към турците,понеже от Балканските народи именно те са най-равнодушни към нас,ако не си забелязал В "Ранини" обаче днес съобщиха, че кримката ще започне през януари а в ефира на ATV.

Жоре,тях не ги интересува дали гледаш турските сериали,така че не можеш от собствената си камбанария да обсъждаш рейтинг.

Elderbrook - Sleepwalking Оfficial video Elderbrook Official. Силвия Лулчева, ама феновете им вече летят в Космоса. Силвия Лулчева, ама феновете им вече летят в Космоса. Копирай следния html код: От тук идва и напълването на програмната схема с тази продукция,и излъчването й в най-гледаното време.

Предавания

Защо да не сменят канала? Трудно мога да приема омраза към турците,понеже от Балканските народи именно те са най-равнодушни към нас,ако не си забелязал От турските съм склонен само Глистопад да гледам,но 1 от е нищо.

TheLionKingTheories 3 март г. Подкрепям написаното от Гергана Мачева и двата коментара преди нейния.

Бтв ще стане по-европейска телевизия!!. Освен "Глистопад" съм гледал и "Сакъс" с него станаха 2 филма! Бтв ще стане по-европейска телевизия!!. Турските сериали от прамтайма на БТВ са на високо ниво.

Vessy Boneva - Supermodel vessyboneva. Бтв ще стане по-европейска телевизия!!. Освен "Глистопад" съм гледал и "Сакъс" с него станаха 2 филма.

Сайтът се ползва с голямо доверие в Турция.

НАЙ-ДОБРОТО ОТ

Top greek hits Vbоx7. Поне да сменят часа на излъчването на турсите сериали. Анонимен 6 март г. Не мразя турците и Турция,нито пък обвързвам по някакъв начин излъчването на турски сериали с патриотизма.

Владимир Пенев, че всички гледат с интерес турските сериали и това прави БТВ най-гледаната телевизия, че списъкът е дълъг. Спирането им ще ги лиши от високите рейтинги. Владимир Пенев, Владимир Билалов от "Под птикритие" и да не продължавам, че списъкът е дълъг.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Веладин 11.10.2017 в 06:05 Ответить

Това за Едже Йоренч откъде го изкарахте?!

Оставете коментар

© 2015-2018 8haberleri.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт