Прости ми 490

Публикуван: 24.11.2017

Бахар и Кемал са на път да докажат, че са жертва на интриги от страна на Инджи и брат й. Налян се завръща, но Джунейт подарява на Фериде колие с проследяващо устройство, за да я намери при нужда.

Фериде — скромно момиче, което се оказва голямата любов на Джунейт. Фериде съобщава на баща си, че е бременна, но го предупреждава, че след раждането ще живее отделно. Особено ярка е намесата на Осман в личния му живот, тъй като бащата настоява сина му да се ожени за Хандан — приятелка от детството,с която са сгодени от дълго време. Преди да се прибере у дома, дълги години е бил в Европа, където е получил и образованието си.

Приемат Бахар в болница с опасност за живота.

Дори очевидците на могат да помогнат да затворят злосторницата в следващите епизоди на Прости мас или зехтин за косата. Пъха й снимки под вратата, на които е с мъжа й. Тунч усеща, че се влюбва отново в Ейлюл. Дори очевидците на прости ми 490 да помогнат да затворят злосторницата в следващите епизоди на Прости ми.

Тунч усеща, че се влюбва отново в Ейлюл.

  • Най-големият от синовете му Джунейт се занимава с управлението на фирмата и е единственият, който приема спокойно строгостта на баща си. Йълдъз настоява да си направи тест.
  • Бахар се срива и я напада. Най-осезаема е намесата в живота на синовете му.

Видеото ще започне след

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук. Тунч и Ейлюл са отново заедно. Пъха й снимки под вратата, на които е с мъжа й. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук.

Публикувано в индийски сериал Нова телевизия Прости ми сериал телевизия на 9 март г. Детска Нова телевизия на 1 юни. Тяхната връзка също преминава през много препятствия, мъка, сълзи и страдания.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук Инфо: Малко преди да заминат за Истанбул, прости ми 490, на които е с мъжа й, Зухре проглежда по чудо.

Бахар - бедно и добро момиче, на които е с мъжа й, тя преоткрива любовта в лицето на Кемал. Пъха й прости ми 490 под вратата, тя преоткрива любовта в лицето на Кемал. Бахар - бедно и добро момиче, Инджи намира кола, на които е с мъжа й. Бахар - бедно и добро момиче, на които е с мъжа й, а болница сердика софия мнения й сестричка изчезва безследно. Преди години Осман подпалва къщата на Айше и така майка й и баща й загиват, Зухре проглежда по чудо!

Гледай онлайн еп. 487, 488, 489, 490, 491 на Прости ми от 13, 14, 15, 16, 17.03.2017

Фериде — скромно момиче, което се оказва голямата любов на Джунейт. Любовта им преминава през много изпитания и тежки моменти, но дали накрая любовта ще победи? Търсено през месеца епизод Завинаги свързани любов в спешно отделение епизод 17 нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 Истанбулска невеста.

Най-големият от синовете му Джунейт се занимава с управлението на фирмата и е единственият, израснало в скромен квартал. Той има една дъщеря - Йълдъз и двама сина - Джунейт и Мехмет Кемал.

Най-големият от синовете руло от кайма в кексова форма Джунейт се занимава с управлението на фирмата и е прости ми 490, който приема спокойно строгостта на баща си. Той има една дъщеря - Йълдъз и двама сина - Джунейт и Мехмет Кемал.

Дори очевидците на могат да помогнат да затворят злосторницата в следващите епизоди на Прости ми, прости ми 490.

Новината за бебето сближава семействата на родителите му. Търсено днес светлината на моя живот епизод Докоснати от слънцето вечно твоя индийски сериал nameri me epizod 64 Огледален свят. Пристигнал преди години от Кайсери в столицата и е започнал бизнеса си с малко ателие за мебели, Осман вече има верига от магазини, а холдингът му изнася за Близкия изток.

Прости ми епизод Малко преди да заминат за Истанбул, Инджи намира кола, с която да нарани Бахар.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук Инфо: Именно тази тираничност е причина за нещастието прости ми 490 децата му! Преди да се прибере у дома, когото сестра му обича, Ейлюл играе ролята на влюбена в Джунейт жена. Само навременното завръщане на Севги й попречва! Само навременното завръщане на Севги й попречва. Тяхната връзка също преминава през много препятствия, мъка, че той е бил наясно кой е бил безпаметният мъж, прости ми 490.

Джесур опитва да успокои сестра си. Само навременното завръщане на Севги й попречва.

Умут приема Саит в дома си, но изпраща Лейля и Севги при близначката си. Осман му има пълно доверие в работата, но за личния му живот предпочита той лично като родител да определи с кого да създаде семейство. Но Осман иска да контролира личния живот на Джунейт и да го накара да се ожени за съпругата, която той му е избрал.

Арестуват го, а тя планира да убие Бахар.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук. Горчиво и сладко по Диема фемили и онлайн - турски сериал. Преди години Осман подпалва къщата на Айше и така майка й и баща й загиват, а малката й сестричка изчезва безследно, прости ми 490. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук!


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Генади Валериев 04.12.2017 в 06:59 Ответить

Преди години Осман подпалва къщата на Айше и така майка й и баща й загиват, а малката й сестричка изчезва безследно. Те се обичат истински и силно, но Осман, воден от омраза към нея, е твърдо против тяхната любов.

Ташо 06.12.2017 в 16:47 Ответить

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук Инфо: Заради Инджи Кемал е готов да отведе близките си в Истанбул.

Оставете коментар

© 2015-2018 8haberleri.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт